Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ 1-0: Ένα και να καίει (hls)

Με γκολ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Γένσεν η Άουγκσμπουργκ πήρε σπουδαίο τρίποντο αφήνοντας την Χόφενχαϊμ χωρίς νίκη για 11ο σερί ματς.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς έχοντας μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης έπαιξαν έχοντας πρωτίστως στο νου την άμυνα.

Η Άουγκσμπουργκ πάντως, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, είχε και δύο γκολ που ακυρώθηκαν με VAR. Ένα του Ένγκελς στο 8ο λεπτό καθώς είχε κάνει χέρι στο κοντρόλ πριν σουτάρει κι ένα του Ντεμίροβιτς στο 47′, καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Γεμπόα.

Για την Χόφενχαϊμ η πιο μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 82′ με ένα σουτ του Κράμαριτς που μπλόκαρε ο Γκίκεβιτς. Στο 88′ ο Μπέλιο είχε ευκαιρία με κεφαλιά που κατέληξε κόρνερ. Από το κόρνερ του Ένγκελς, ο Χαουβελέου πήγε στο πρώτο δοκάρι έκανε επαφή με την πλάτη και έστειλε τη μπάλα προς την εστία με τον Γένσεν να τη στέλνει στα δίχτυα.

Ήταν η τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για την Άουγκσμπουργκ για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2019 και πανηγυρίστηκε έξαλλα γιατί αποσπάστηε κάπως από την τελευταία τριάδα. Η Χόφενχαϊμ πλέον, με 11 ματς χωρίς νίκη έχει σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται άμεσα βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.