Ντόρτμουντ: Έξι εβδομάδες εκτός o Γιουσουφά Μουκόκο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πρέπει να αντεπεξέλθει χωρίς τον Γιουσοφά Μουκόκο για τις επόμενες έξι εβδομάδες, αφού ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο Μουκόκο χρειάστηκε να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Bundesliga εναντίον της Βέρντερ Βρέμης το Σάββατο, μετά από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο. Ο νεαρός επιθετικός θα μείνει πλέον εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες και ως εκ τούτου θα αναγκαστεί να χάσει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια.

Ο Έντιν Τέρζιτς είπε μετά το παιχνίδι ότι ο τραυματισμός δεν φαίνεται απλός. Και ο Σεμπάστιαν Κελ αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι ο 18χρονος υπέστη ρήξη στον σύνδεσμο του αστραγάλου του.
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει μια σειρά από μεγάλα παιχνίδια που έρχονται τις επόμενες έξι εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων των δύο αγώνων της φάσης των “16” του UEFA Champions League με την Τσέλσι και της κρίσιμης αναμέτρησης στη Bundesliga με τη Λειψία.

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς πρόκειται να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας την 1η Απριλίου. Και αν η αποθεραπεία του πάει σύμφωνα με το σχέδιο, ο Μουκόκο θα μπορούσε ενδεχομένως να επιστρέψει στην ομάδα εγκαίρως για εκείνο το παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.