Χέρτα – Γκλάντμπαχ 4-1: Νίκη «χρυσάφι» με ανατροπή (hls)

Την πρώτη νίκη της στη Bundesliga μέσα στο 2023 πέτυχε η Χέρτα και μάλιστα με ανατροπή (4-1) επί της Γκλάντμπαχ, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα στη «μάχη» παραμονής.

Η ομάδα του Βερολίνου μετρούσε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια το τελευταίο δίμηνο και η αναγκαιότητα για «τρίποντο» ήταν τεράστια, αφού είχε βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη Χέρτα, αφού στο 17’ η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ με τον Ελβέντι και δυσκόλεψε σημαντικά το έργο του αντιπάλου. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, έδειξαν χαρακτήρα και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Ενγκανκάμ.

Η ανατροπή για τους Βερολινέζους ήρθε στο 52ο λεπτό με το γκολ του Νταρντάι, η Γκλάντμπαχ έψαξε αντίδραση, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σέρχαντ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Λουκεμπάκιο στην τελευταία φάση του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Έτσι, η Χέρτα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» μέσα στο 2023 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Όσο για τη Γκλάντμπαχ, αυτή ήταν η τρίτη ήττα και τέταρτη απώλεια βαθμών στα τελευταία πέντε ματς στη Bundesliga.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.