Μπάγερν Μ. : Ο Νάγκελσμαν νίκησε τον Νόιερ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι κοντά στην απόκτηση του προπονητη τερματοφυλάκων της Χόφενχαϊμ, Μίχαελ Ρέχνερ που είναι καλός φίλος του κόουτς Νάγκελσμαν και θα αντικαταστήσει τον μέντορα του Νόιερ, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Ήταν ξεκάθαρο και φαίνεται να γίνεται πράξη. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια ανάσα από την συμφωνία με την Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του προπονητή τερματοφυλάκων Μιχαελ Ρέχνερ, καλού φίλου του κόουτς Νάγκελσμαν.

Θα είναι μια προσωπική νίκη του Γερμανού προπονητή απέναντι στον Μάνουελ Νόιερ ο οποίος επιτέθηκε στην διοίκηση και τον κόουτς για την απόλυση του μέντορά του, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Ο Ρέχνερ είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη τεσσάρων βασικών τερματοφυλάκων στην Μπούντεσλιγκα. Των Καστέλς (Βόλφσμπουργκ), Σβέμπε (Κολωνία), Κόμπελ (Ντόρτμουντ) και φυσικά του Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ).

Νωρίτερα στην εβδομάδα ο πρόεδρος των Βαυαρών Χέρμπερτ Χάινερ μίλησε για λάθος προσέγγιση του θέματος από πλευράς Νόιερ ενώ και ο μάνατζερ της ομάδας Χάσαν Σαλιχάμιτζιτς δήλωσε έκπληκτος από την αντίδραση του Νόιερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.