Λειψία : Δωρητής βλαστοκυττάρων ο Ορμπάν

Ο κεντρικός αμυντικός της Λειψίας Γουίλι Ορμπάν αναμένεται να χάσει την μεγάλη μάχη πρωταθλήματος με την Ουνιόν Βερολίνου καθώς θα είναι δωρητής βλαστοκυττάρων.

Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας και αρχηγός της ομάδας Γουίλι Ορμπάν δεν έχει χάσει ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό της ομάδας του φέτος.

Αυτό αναμένεται να αλλάξει όταν οι ταύροι θα υποδεχτούν την Ουνιόν Βερολίνου το απόγευμα του Σαββάτους (NovasportsPrime 19:30).

Την Τετάρτη ο Ορμπάν θα γίνει δωρητής βλαστοκυττάρων. Είναι εγγεγραμμένος από το 2017 στο Γερμανικό αρχείο δότη μυελού των οστών και ο ίδιος δήλωσε πως δεν το περίμενε να γίνει δωρητής αλλά ανυπομονεί να σώσει ζωές.

“Φυσικά εξεπλάγην όταν έλαβα την πληροφορία ότι μπορώ να γίνω δωρητής. Σε καμία στιγμή δεν είχα αμφιβολία, ήθελα να προσεγγίσω τη δωρεά απευθείας. Αυτή είναι η ευκαιρία να σώσω μια ανθρώπινη ζωή με ελάχιστη προσπάθεια. Ελπίζω ότι η δωρεά μου θα βοηθήσει να θεραπεύτει πλήρως ο παραλήπτης» δήλωσε ο Ορμπάν.

Ο Ορμπάν κάνει ατομικές προπονήσεις από την Δευτέρα και δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Η συλλογή βλαστοκυττάρων θα γινει είτε το απόγευμα της Τετάρτης είτε το απόγευμα της Πέμπτης στην Δρέσδη.

“Φυσικά μπορεί να χάσω το παιχνίδι με την Ουνιόν αλλά είναι δευτερεύον σε αυτήν την περίπτωση. Όποιος με ξέρει πάντως, ξέρει ότι θα κάνω ότι χρειάζεται για να επιστρέψω στην ομάδα το συντομότερο δυνατό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.