Μπάγερν Μονάχου: Στα άκρα η σχέση με τον Μάνουελ Νόιερ

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα υποστήριξε ο Μάνουελ Νόιερ, σχετικά με την απόλυση του Τόνι Ταπάλοβιτς.

Ο πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων της Μπάγερν Μονάχου απομακρύνθηκε στις 24 Ιανουαρίου και βρίσκονταν στον σύλλογο από το 2011. Ο Νόιερ εξέφρασε την αντίθεσή του με αυτή την απόφαση της διοίκησης, σε δυο συνεντεύξεις που παραχώρησε σε «Athletic» και «Süddeutsche Zeitung».

Ο 37χρονος τερματοφύλακας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα πλήγμα για εμένα. Ήταν σαν να είχε ξεριζωθεί η καρδιά μου».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της βαυαρικής ομάδας τόνισε για το θέμα που προέκυψε με τον Νόιερ: «Η απογοήτευση που εξέφρασε ο Νόιερ σχετικά με την απόλυση του Ταπάλοβιτς, μας επηρεάζει επίσης, επειδή ο Μανουέλ έχει θέσει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι ο Μάνουελ επηρεάζεται προσωπικά. Αλλά ως αρχηγός, θα περίμενα μια διαφορετική στάση από αυτόν. Η δύσκολη απόφαση, σχετικά με τον Ταπάλοβιτς δεν είχε καμία σχέση με τον Νόιερ και του το εξηγήσαμε. Είναι ένα ακόμη ένα πολύ σημαντικό ζήτημα να επιλύσει με τον Μάνουελ. Εάν πρόκειται να υπάρξουν συνέπειες, θα τις συζητήσουμε πρώτα μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.