Μπουντεσλίγκα: Τα hls της 18ης αγωνιστικής (vids)

Εύκολα η Ντόρτμουντ πέρασε από το Λεβερκούζεν, νέα ισοπαλία για την πρωτοπόρο Μπάγερν, αφεντικό της πόλης η δεύτερη του πίνακα Ουνιόν, νίκη και για την φορμαρισμένη Λειψία, παρθενική νίκη για την Γκλαντμπαχ στο νέο έτος, επιτέλους βαθμός για την ουραγό Σάλκε.

ΛΕΙΨΙΑ – ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ 2-1

Φορμαρισμένη η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης με δύο γκολ του Ζόμποσλαϊ που εκτός από ασίστ βάζει και γκολ. Στο 25ο και στο 49ο λεπτό σκόραρε δις ο διεθνής Ούγγρος για τους γηπεδούχους, η Στουτγκάρδη δυσκολεύεται εκτός έδρας δεν έχει πάρει τρίποντο κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-1 με τον Φούριχ. Εκτός αποστολής ο Μαυροπάνος, βασικός για πρώτη φορά ο Έλληνας ομογενής Θωμάς Καστανάρας.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ -ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-1

Η Φράϊμπουργκ επέστρεψε στις νίκες και πανηγύρισε την πρώτη της μέσα στο νέο έτος. Ο Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ (1-0, 13ο λεπτό). Ο Μπερίσα ισοφάρισε με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους (1-1, 29ο λεπτό), όμως ο Χέλερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Φράϊμπουργκ (2-1, 30 λεπτό) και ο Αυστριακός αμυντικός Λίνχαρτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 85ο λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΜΑΙΝΤΣ – ΜΠΟΧΟΥΜ 5-2

Η Μάιντς ξέσπασε και πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο 2023 και πρώτη μετά τον περασμένο Οκτώβριο. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Κορεάτης Λι άνοιξε το σκορ (1-0), ο Βίντμερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 17′ (2-0) και ο Ονισίβο διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (3-0, 28ο λεπτό). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αυστριακός επιθετικός πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 57′ και στο 87′ απέναντι σε μια Μπόχουμ που πέτυχε ένα γκολ με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Κούντε και άλλο ένα με τον Μάσοβιτς. Στον πάγκο έμεινε ο Λαμπρόπουλος, 45 λεπτά αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Σταφυλίδης.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Επιστροφή με στυλ για την Μπορούσια μετά από δύο κολλητές ήττες. Πέρασε από την έδρα της Χόφενχαϊμ με πρωταγωνιστή τον Γιόνας Χόφμαν που σημείωσε δύο γκολ (12′ και 37′) για το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπεμπού δέκα λεπτά πριν το τέλος δίνει ελπίδες στους γηπεδούχους (1-2), όμως ο Στιντλ στο 83ο λεπτό και ο Φολφ στις καθυστερήσεις θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα (1-4).

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΧΕΡΤΑ – ΟΥΝΙΟΝ 0-2

Αφεντικό της πρωτεύουσας η Ουνιόν που πέρασε από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και παρέμεινε ψηλά και 2η στην κατάταξη πίσω από την Μπάγερν. Σκόρερ ξανά ο Ολλανδός στόπερ Ντούκι (0-1, 44ο λεπτό), το τελικό 0-2 πέτυχε ο Ζέγκουιν που ήρθε από τον πάγκο στο 67ο λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-1

Επέστρεψε στις νίκες η Βέρντερ στη Βρέμη νίκησε με τον Φούλκρουγκ (1ος σκόρερ) να επιστρέφει και αυτός στα γκολ. Ο Γερμανός διεθνής άνοιξε το σκορ με πέναλτι (1-0, 24ο λεπτό) και στο 77ο λεπτό έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα για το 2-0. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς κατόρθωσε στο 90′ να σκοράρει με τον Παρέδες που είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1-1

Νέο στραβοπάτημα για τους Βαυαρούς και τρίτη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ! Ο Λιρόι Σανέ έδωσε προβάδισμα στην Μπάγερν (1-0, 34ο λεπτό), όμως ο εξαιρετικός Γάλλος διεθνής επιθετικός, Κολό Μουανί ισοφάρισε με το 7ο γκολ του στην Μπουντεσλίγκα στο 69ο λεπτό. 3ο γκολ που δέχεται ο Γιαν Ζόμερ για την ομάδα του Νάγκελσμαν που παραμένει στην κορυφή.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΣΑΛΚΕ – ΚΟΛΩΝΙΑ 0-0

Η ουραγός κράτησε το μηδέν και πανηγύρισε βαθμό στο μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής που δεν υπήρξε σκορ. Η Κολωνία στραβοπάτησε και απέσπασε δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το 1-1 με την Μπάγερν στο Μόναχο.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-2

Ο Σεμπαστιάν Αλέρ ξεκίνησε στην 11αδα για πρώτη φορά μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ο Μάρκο Ρόις μπήκε αλλαγή και έπαιξε για πρώτη φορά μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Ο Καρίμ Αντεγέμι σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ντόρτμουντ (πέρσι με την Ζάλτσμπουργκ πέτυχε 19), για να βάλει τους Βεστφαλούς μπροστά στο ημίχρονο (0-1, 33ο λεπτό). Σχετικά άνετο πέρασμα από τη Μπάι Αρένα για την Ντόρτμουντ που πέτυχε δεύτερο γκολ με το αυτογκόλ του Ταπσόμπα στο 53ο λεπτό (0-2). Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχασε ύστερα από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.