Μπάγερν: Παρένθεση ή αλλαγή σεναρίου;

Το σπάνιο στατιστικό της Μπάγερν που εφέτος εμφανίστηκε για δεύτερη φορά και οι προβληματισμοί του Νάγκελσμαν.

Το Σάββατο οι… μόνιμοι πρωταθλητές των τελευταίων ετών Βαυαροί έμειναν σε ισοπαλία με αντίπαλο την κάτοχο του Europa League πέρυσι Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας εφέτος στη Μπουντεσλίγκα.

Το 1-1 απέναντι στην ομάδα της Φρανκφούρτης διατήρησε τη Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από τη δεύτερη Ουνιόν Βερολίνου και δύο από την 3η Λειψία.

Η ισοπαλία της ομάδας του Νάγκελσμαν μάλιστα ήταν η 3η διαδοχική στο πρωτάθλημα. Γεγονός κάθε άλλο παρά συνηθισμένο για τη Μπάγερν στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Παρόλα αυτά, στην τρέχουσα σεζόν έχει συμβεί δύο φορές. Πρώτα απέναντι σε Γκλάντμπαχ, Ουνιόν και Στουτγάρδη στο πρώτο δίμηνο της σεζόν

Η προηγούμενη φορά όμως που συνέβη κάτι αντίστοιχο ήταν το 2009, όταν είχε ισοπαλίες απέναντι σε Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Στουτγάρδη!

Ο Νάγκελσμαν αναζητά λύσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα του σε αγωνιστικό ρυθμό αντίστοιχο με εκείνον προ της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Περιμένει να φορμαριστούν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του και ταυτόχρονα διαχειρίζεται καταστάσεις στα αποδυτήρια των Βαυαρών, που δείχνουν διοικητικά ενοχλημένοι από τις βόλτες του Γκνάμπρι σε εβδομάδα μόδας στο Παρίσι πριν λίγες ημέρες και την αγωνιστική του εικόνα στο ίδιο διάστημα.

Κουβέντα έχει γίνει και με την αλλαγή του προπονητή τερματοφυλάκων με κάποιους να μιλούν για τέλος εποχής του Νόιερ, τον οποίο έχει διαδεχθεί στην ενδεκάδα ο Ζόμερ.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η Μπάγερν μοιάζει να έχει σε καλή κατάσταση τους Κίμιχ, Ντέιβις και Σανέ. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Μουσιάλα, τον Γκνάμπρι, τον Μίλερ, τον Τσούπο Μοτίνγκ…

Ο Χράφενμπερχ δεν έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα ακόμη, όπως και ο Ζάμπιτσερ που έχει συμπληρώσει 1,5 χρόνο στο Μόναχο. Η παρουσία του Κομάν χαρακτηρίζεται ασταθής, αφού στο ένα παιχνίδι μπαίνει και κάνει διαφορά, στο άλλο κινείται στη μετριότητα…

Το πρωτάθλημα έχει πολλή δρόμο μπροστά και ο ανταγωνισμός μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει για τη διοργάνωση. Επόμενοι σταθμοί για τους πρωταθλητές οι έδρες των Μάιντς και Βόλφσμπουργκ. Με νίκες επιβεβαιώνει τον ρόλο του απόλυτου φαβορί. Σε άλλη περίπτωση η κουβέντα ίσως αλλάξει μετά από αρκετά χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.