Μάιντζ-Μπόχουμ 5-2: Πρώτη νίκη μετά τον Οκτώβριο, με χατ τρικ Ονισίβο (hls)

Με τον Καρίμ Ονισίβο να βάζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Bundesliga 3 γκολ στο ίδιο ματς, η Μάιντζ συνέτριψε 5-2 την Μπόχουμ, σταματώντας αρνητικό σερί 6 αγωνιστικών.

Η Μάιντζ είχε μόλις μία νίκη στην έδρα της, μετρώντας 4 ήττες και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό μπήκε αποφασισμένη κόντρα στην Μπόχουμ. Μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο ο Λι άνοιξε το σκορ με προβολή από κοντά για το 1-0.

Η σοκαρισμένη Μπόχουμ που είχε στον πάγκο Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλο, δέχθηκε το 2-0 από τον Βίντμερ στο 18′. 10 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ονισίβο να σκοράρει με αριστερό πλασέ για το 3-0 του ημιχρόνου.

Ο Αυστριακός πέτυχε το 4-0 στο 57′ και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έσβησαν μηχανές. Το εκμεταλλεύτηκε η Μπόχουμ και μέσα σε 2 λεπτά βρήκε 2 γκολ. Ο συγκινητικός σήμερα Κούντε με το πρώτο του γκολ με την Μπόχουμ έκανε το 4-1 στο 70′ και από δικό του κόρνερ στο 72′ η μπάλα κόντραρε στον Μάσοβιτς για το 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε 12 λεπτά είχαν 3 ευκαιρίες με Σταφυλίδη, Σλότερμπεκ και Όρντετς για να βάλουν φωτιά στο ματς και αφού δεν ήρθε το 4-3, ο Ονισίβο με φοβερό δεξί έγραψε το τελικό 5-2. Ο Αυστριακός πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ σε επίπεδο πρώτης εθνικής και έφτασε τα 7 γκολ φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.