Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου 1-2: Με νέα ανατροπή στη δεύτερη θέση (hls)

Η Ουνιόν αν και βρέθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή στην Βρέμη απέναντι στην Βέρντερ και είναι μόνη της στη 2η θέση της Bundesliga,

Οι γηπεδούχοι με το γρήγορο γκολ του Πίπερ στο 14′ έδειξαν έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους το 7-1 από την Κολωνία, λίγες ημέρες πριν. Τα δώρα στην άμυνα όμως έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, καθώς ο σκόρερ γύρισε λανθασμένα στον Πάβλενκα και σε κενή εστία ο Χάμπερερ στο 18′ ισοφάρισε.

4 λεπτά αργότερα η προβολή του Μπιτενκούρτ σταμάτησε στο δοκάρι για να έρθει στο 42′ το φοβερό γκολ του Μπέκερ, το οποίο ακυρώθηκε με χρήση VAR για χέρι του Μπέρενς νωρίτερα.

Με το που γύρισαν οι 2 ομάδες από τα αποδυτήρια έγινε το 1-2. Ο Γιοράνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπέρενς στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Πάβλενκα.

Όσο κι αν προσπάθησε η Βέρντερ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και τους κράτησαν μακριά από την εστία του Ρένοου. Πλέον οι Βερολινέζει είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν, εκμεταλλευόμενοι και την ισοπαλία της Φράιμπουργκ με την Άιντραχτ που άφησε και τους 2 στους 31 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.