Μάιντς – Ντόρτμουντ 1-2 : Λύτρωση με Ρέινα (hls)

Η Ντόρτμουντ απέδρασε με τρίποντο από την έδρα της Μάιντς με γκολ του Ρέινα στις καθυστερήσεις. Αήττητη οκτώ χρόνια στην ΜΕΒΑ Αρένα.

Στο πρώτο ημίχρονο όλα έγιναν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Η Μάιντς προηγήθηκε με κεφαλιά του Λι (2′) και η Ντόρτμουντ απάντησε άμεσα με σουτ του Ρίερσον (4′).

Ο τερματοφύλακας Ντάμεν κράτησε το 1-1 με δύο σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μουκόκο (7′) και Ζούλε (8′) και μετά το 25ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε και έγιναν ελάχιστες φάσεις με το 1-1 ως το ημίχρονο λογικό.

Η Μάιντς έπαιξε πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, ισορρόπησε τον αγώνα. Ελάχιστες οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες όμως στις καθυστερήσεις μια στημένη μπάλα έκρινε το ματς.

Ο Αλέρ με κεφαλιά βρήκε τον Ρέιναι και αυτός σημείωσε το 1-2. Η Ντόρτμουντ παρέμεινε αήττητη για όγδοη χρονιά στην έδρα της Μάιντς και μείωσε την διαφορά από την Μπάγερν στους πέντε βαθμούς.

Μάιντς : Ντάμεν – Χάντσε-Όλσεν, Φερνάντες, Κασί (79′ Χακ) – Βίντμερ, Μπαρκόκ (89′ Γκρούντα), Μπαρέιρο, Λι (63′ Σταχ), Ααρόν – Ονισίβο (79′ Αζορκ), Ίνγκβαρτσεν (63′ Φουλζινί)

Ντόρτμουντ : Κόμπελ – Ρίερσον, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο – Έζτσαν, Τσαν (62′ Ρέινα) – Αντεγέμι (77′ Βολφ), Μπραντ (90+ Χούμελς), Μάλεν (62′ Μπάινοου-Γκίτενς) – Μουκόκο (62′ Αλέρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.