Μπάγερν Μονάχου: Τα… έψαλλε στους παίκτες ο Σαλιχάμιτζιτς

Πολλά παράπονα από τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου είχε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κολωνία (1-1).

Ο αθλητικός διευθυντής της βαυαρικής ομάδας προχώρησε σε έντονες παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστής της ομάδας, για την εικόνα που είχαν στο συγκεκριμένο ματς. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90΄.

Χαρακτηριστικά, ο Σαλιχάμιτζιτς τόνισε στους παίκτες, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο: «Κοιμηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, καθώς ψάξαμε λύσεις στις πτέρυγες. Εάν είχαμε παίξει έτσι σε όλο το παιχνίδι, θα είχαμε νικήσει. Είναι καιρός να αλλάξουμε ταχύτητα, να αρχίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, να καταλάβουμε ότι τώρα είναι το πρωτάθλημα. Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν συμβαίνει ακόμη».

Παράλληλα, από τα… πυρά του δε γλίτωσε και ο Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος επισκέφθηκε την Κυριακή το Παρίσι, για την εβδομάδα μόδας: «Είναι ερασιτεχνισμός, αυτό ακριβώς που δεν είναι η Μπάγερν. Μια ελεύθερη ημέρα είναι για ξεκούραση, για να μπορείς να τα δώσεις όλα για τον επόμενο αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.