Μπάγερν Μονάχου: Ο ειδικός όρος που την υποχρεώνει να πληρώνει τον Νόιερ!

Ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πληρώνεται από την Μπάγερν Μονάχου λόγω ενός... συγκεκριμένου όρου στο συμβόλαιο του παίχτη.

Ο Μάνουελ Νόιερ έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο, που του εγγυάται ότι θα πληρώνεται έως και 4 μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Ο μεγάλος άτυχος για την Μπάγερν Μονάχου δεν είναι άλλος από τον Μάνουελ Νόιερ. Ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κάνει σκι και υπέστη κάταγμα. Ο τραυματισμός αυτός του στερεί το υπόλοιπο της σεζόν, με τους Βαυαρούς να έχουν βρεί τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιαν Ζόμερ.


Ο Νόιερ, όμως, στο συμβόλαιο που έχει με την Μπάγερν μέχρι το 2024 έχει έναν ειδικό όρο για περίπτωση τραυματισμού. Κανονικά,οι πρωταθλητές Γερμανίας θα ήταν υποχρεωμένοι να του πληρώσουν τις πρώτες έξι εβδομάδες. Στην περίπτωση του 36χρονου άσου, πάντως, δε θα ισχύσει κάτι τέτοιο καθώς υπάρχει ειδικός όρος που αναγκάζει την ομάδα του να καταβάλει το μισθό του παίχτη έως και 4 μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Αυτό σημαίνει πως ο Νόιερ, που έχει συμβόλαιο με απολαβές 20 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, θα πάρει το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ όσο διάστημα θα απέχει από την ενεργό δράση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.