Ουνιόν Βερολίνου – Χόφενχαϊμ 3-1: Ανατροπή και στο βάθος… Champions League (hls)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ουνιόν Βερολίνου με… αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 16ης της Bundesliga, "σκαρφάλωσε" στην τρίτη θέση και "βλέπει" Champions League.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ουνιόν Βερολίνου με… αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 16ης της Bundesliga, “σκαρφάλωσε” στην τρίτη θέση και “βλέπει” Champions League.

Oι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και επέβαλλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι, ωστόσο η Ουνιόν Βερολίνου έφτασε μια… ανάσα από το γκολ. Στο 25ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Μπεμπού, ωστόσο ο Τζόρνταν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και δεν αξιοποίησε τη μοναδική ευκαιρία που είχε για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Χόφενχαϊμ ήταν απειλητική και με δυνατό σουτ του Μπεμπού στο 43ο λεπτό, κατάφερε να κάνει το 1-0.

Όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, καθώς η Ουνιόν μπήκε… μεταμορφωμένη στο γήπεδο, οι παίκτες του Φίσερ έβγαλαν πάθος και ενέργεια και έφτασαν στην ανατροπή.

Ο Ντοέκι ήταν αυτός που έκανε το 1-1 στο 73ο λεπτό, ενώ και πάλι ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός σκόραρε στο 89ο λεπτό για το 2-1 της Ουνιόν. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λέβελινγκ με πλασέ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.