Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ 6-0: Την σκόρπισε στους… έξι ανέμους (hls)

Σοβαρή, επιθετική και με αυτοπεποίθηση στον... Θεό, οι "Λύκοι" προκάλεσαν εφιάλτες στην άμυνα της "Φράι" που έζησε ένα από τα χειρότερα απογεύματα των τελευταίων ετών.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, άπαντες περίμεναν ένα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην 7η Βόλφσμπουργκ και την 2η Φράιμπουργκ. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλα στο μυαλό τους. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έκανε το απόλυτο παιχνίδι, το καλύτερό της μακράν και διέλυσε την Φράιμπουργκ με 6-0.

Η καλή μέρα από νωρίς φαίνεται και μόλις στο 1ο λεπτό έγινε το 1-0 για την Βόλφσμπουργκ με τον Βίμερ να βγαίνει στην κόντρα και να πλασάρει σωστά τον Φλέκεν. Το δεύτερο γκολ ήρθε και πάλι με πρωταγωνιστή τον Αυστρακό, ο οποίος έβγαλε με εξαιρετική ασίστ στον Βιντ ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι. Πριν συμπληρωθούν 40 λεπτά στο πρώτο μέρος ήρθε και το 3ο γκολ πάλι με τον Βίντ με προβολή και μάλιστα με το γόνατο.

Στο δεύτερο μέρος όχι απλά δεν άλλαξε τίποτα, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν σαν με καρμπόν βγαλμένο. Μόλις στο 55′ ήρθε το 4-0 για τους “λύκους” με σκόρερ τον Γκέρχαρντ σε αντεπίσθεση άψογη. Με τον ίδιο τρόπο, με αντεπίθεση δηλαδή και πλασέ του Μπακού αυτή τη φορά, έγινε και το 5-0 για τους πράσινους, το το “κερασάκι” στην τούρτα να έρχεται στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου από το πέναλτι του Βάλντσμιντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.