Στουτγκάρδη – Μάιντς 1-1: Επέστρεψε ο Λαμπαντία με πειστική εμφάνιση (hls)

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα ημίχρονα, τα γκολ και τα δοκάρια. Ακόμα ένας βαθμός εκτός έδρας για την Μάιντς, ακόμα ένας εντός για την Σουτγκάρδη στο ντεμπούτο του Μπρούνο Λαμπαντία.

Ανέτοιμες οι δύο ομάδες στην επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα με πολλά αβίαστα λάθη. Κάποια σουτ εκτός περιοχής, πιο επικίνδυνα από τους φιλοξενούμενους που έδειξαν καλύτερα στοιχεία όσο περνούσε η ώρα. Το γκολ ήρθε από την Στουτγκάρδη με τον εξαιρετικό πλασέ του Γκιρασί που έφτασε τα 5 στην σεζόν (1-0, 36ο λεπτό). Ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Αχαμαντά στον Μπαρέϊρο έδωσε την ευκαιρία στον Ίνγκβαρτσεν να ισοφαρίσει και να φτάσει και αυτός τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα (1-1, 40 λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στουτγκάρδη ήταν καλύτερη από την Μάιντς που περίμενε πίσω από την μπάλα και έπαιξε την κόντρα. Μεγάλη φάση με τον Μπαρκόκ που σημάδεψε το δοκάρι για την Μάιντς στο 56ο λεπτό, απάντησε στις ευκαιρίες η Στουτγκάρδη με το δοκάρι του Γκιρασί στο 60ο λεπτό. Βασικός ο Μαυροπάνος, στις καθυστερήσεις μπήκε ο Καστανάρας.

Η Στουτγκάρδη σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν έχασε στην έδρα της και ανέβηκε στους 15 βαθμούς, ενώ η Μάιντς μάζεψε ακόμα ένα βαθμό μακριά από την έδρα της φτάνοντας τους 13 πόντους εκτός έδρας και ανέβηκε στους 20 βαθμούς.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.