Ντόρτμουντ: «Δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Μπέλιγχαμ»

Παρά τα δημοσιεύματα, ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Όλες οι μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φέρονται να παρακολουθούν την εξέλιξη του Τζουντ Μπέλιγχαμ και να θέλουν να τον αντάξουν στο δυναμικό τους, όμως ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ, ανέφερε στο «Kicker» ότι δεν υπάρχουν προσφορές για το νεαρό Άγγλο σταρ.

«Ο Τζουντ έχει κάνει μια απίστευτη εξέλιξη εδώ. Με τον τρόπο που παίζει ποδόσφαιρο, το αγωνιστικό του πνεύμα και την αφοσίωσή του, έχει γίνει ένας πραγματικός παίκτης της Μπορούσια που ταυτίζεται πολύ με την BVB. Δεν μπορώ να πω σήμερα αν και πότε αυτό θα συμβεί και με τον Τζουντ και από καθαρά αθλητική άποψη θα ήμουν ηλίθιος αν ήθελα να τον αφήσω να φύγει. Θα μιλήσουμε μαζί του και με τους γονείς του εν ευθέτω χρόνω. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πίεση. Ο Τζουντ θέλει να επικεντρωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο. Και παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχουν καθόλου προσφορές» ήταν τα λόγια του Κελ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.