Τουράμ: Αποχωρεί τον Ιανουάριο από την Γκλάντμπαχ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε σφήνα σε Ίντερ και Γιουβέντους στην κούρσα για την απόκτηση του Μάρκους Τουράμ, με την Γκλάντμπαχ να είναι ανοιχτή να πουλήσει τον Γάλλο διεθνή.

Για 12 εκατομμύρια ευρώ τον ερχόμενο Ιανουάριο οι Γερμανοί είναι ανοιχτοί να παραχωρήσουν τον Γάλλο διεθνή που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κατάρ, ενώ στην Μπουντεσλίγκα είναι πρώτος σκόρερ με 10 γκολ παρέα με τον Νίκλας Φούλγκρουγκ της Βέρντερ Βρέμης. Το συμβόλαιο του Τουράμ με την Μπορούσια λήγει το καλοκαίρι και τόσο η Ίντερ όσο και η Γιουβέντους έχουν συνδεθεί με την απόκτηση του 25χρονου που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Bild, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο παιχνίδι για τον Γάλλο διεθνή, γιο του πρώην αμυντικού Λιλιάν. Ο Τουράμ είναι απίθανο να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον σύλλογό του, επομένως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα φύγει τον Ιανουάριο εάν η γερμανική ομάδα λάβει προσφορά της τάξης των 10-12 εκατομμυρίων ευρώ. Στα χαρτιά, οι «Κόκκινοι Διάβολοι»έχουν τους οικονομικούς πόρους για να αντέξουν οικονομικά τον Τουράμ τον Ιανουάριο, ενώ η Ίντερ και η Γιουβέντους ίσως χρειαστεί να δουλέψουν για τον προϋπολογισμό τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.