Μάρκος Τουράμ: Τον θέλει και η Ίντερ

Η Ίντερ θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μάρκους Τουράμ τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει ότι ένας ή περισσότεροι επιθετικοί θα μπορούσαν να φύγουν το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του Ρομέλου Λουκάκου.

Το συμβόλαιο του Τουράμ με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ λήγει στις 30 Ιουνίου, αλλά οι Νερατζούρι θέλουν να υπογράψουν τον Γάλλο διεθνή έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Σύμφωνα με την Gazzetta, η Μπορούσια θα μπορούσε να απαιτήσει έως και 10 εκατομμύρια ευρώ για τον 25χρονο, ο οποίος έχει επίσης συνδεθεί με τη Γιουβέντους. Η Ίντερ υπέγραψε τον Κρίστιαν Έρικσεν έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2020, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και θέλει να κάνει το ίδιο με τον Τουράμ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, εάν ο γιος του Λιλιάν Τουράμ ενταχθεί στη Serie A τον Ιανουάριο, ένας ή περισσότεροι επιθετικοί θα φύγουν το καλοκαίρι. Ο Χοακίν Κορέα εμφανίζεται ως ο πιο πιθανός, αλλά ο Αργεντινός διεθνής δεν έλαβε προσφορές το καλοκαίρι όταν η Ίντερ χρειάστηκε να τον πουλήσει για να αγοράσει τον Πάουλο Ντιμπάλα. Αμφισβητείται επίσης το μέλλον του Έντιν Τζέκο, αλλά πολύ περισσότερο του Λουκάκου. Η τρέχουσα συμφωνία του Τζέκο λήγει τον Ιούνιο, όταν λήγει ο δανεισμός του Λουκάκου από την Τσέλσι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, η Ίντερ δεν είναι 100% σίγουρη για την απόκτηση του Βέλγου διεθνούς με μόνιμη συμφωνία το καλοκαίρι και η Τσέλσι θα μπορούσε να τον φέρει πίσω στον σύλλογο για να βρει νέους μνηστήρες. Ο Τουράμ έχει σημείωσε 13 γκολ σε 17 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, καταφέρνοντας να πάρει μια θέση στην αποστολή της Γαλλίας για το Κατάρ 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.