Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ 1-2: Με ανατροπή οι «λύκοι» (hls)

Η Βόλφσμπουργκ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να φύγει νικηφόρα από την έδρα της Χόφενχαϊμ για το τέταρτο σερί τρίποντο στην Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έμεινε αήττητη για έβδομο συνεχές παιχνίδι στο πρωτάθλημα, καταδικάζοντας τους γηπεδούχους σε τρίτη σερί ήττα και τέταρτη συνεχόμενη μέσα στην έδρα τους.

Η Χοφενχάιμ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και η Βόλφσμπουργκ χρειάστηκε τον τερματοφύλακα Καστέλς, που έκανε μεγάλες επεμβάσεις σε κεφαλιές των Μπάουμγκαρτνερ και Ριτέρ. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να σκοράρουν στο 42ο λεπτό, όταν ο Ανχελίνιο έκανε σέντρα από δεξιά και ο Μπάουμγκαρτνερ με το κεφάλι σκόραρε για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Οι «λύκοι», που στο 12′ έχασαν με τραυματισμό τον επιθετικό Μαρμούς και ήταν ανύπαρκτοι μπροστά σε όλο το α’ μέρος, κατάφεραν με δόση τύχης να ισοφαρίσουν στο 45+5′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ, ο τερματοφύλακας Μπάουμαν έκανε επέμβαση σε προσπάθεια του Μπορνό, όμως στην επαναφορά ο Καμπάκ έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Βόλφσμπουργκ έπαιξε έξυπνα την κόντρα στο β’ και στο 56ο λεπτό ο Μπάκου τελείωσε άψογα μία αντεπίθεση μετά από συνεργασία Καμίνσκι Νμέτσα, γράφοντας το 1-2.

Η Χοφενχάιμ είχε κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά οι «λύκοι» τελείωσαν το 2022 νικηφόρα.

Χόφενχαϊμ (Μπράϊτενραϊτερ): Μπάουμαν – Ακπογκούμα, Φογκτς, Καμπάκ – Γκάιγκερ (90+3′ Κουάρσι), Στίλερ – Σκοβ (82′ Καντεράμπεκ), Κράμαριτς (74′ Ασλάνι), Ανχελίνιο – Ριτέρ (74′ Μπρούουν Λάρσεν), Μπάουμγκαρτνερ.
Βόλφσμπουργκ (Κόβατς): Καστέλς – Φίσερ (90′ Ρουσιγιόν), Μπορνό, Φαν Ντε Φεν, Οτάβιο – Μπάκου, Νμέτσα (90′ Βάλντσμιτ), Άρνολντ, Γκέρχαρντ (65′ Γκιλαβογκί), Καμίνσκι (65′ Σβάνμπεργκ) – Μαρμούς (12′ Σβάνμπεργκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.