Χοφενχάϊμ – Λειψία 1-3 : Επιβράβευση της ανωτερότητας και της σοβαρότητας! (hls)

Την πρώτη της νίκη εκτός έδρας (!) φέτος στην Μπουντεσλίγκα πέτυχε η Λειψία στο Χοφενχάϊμ. Δύο γκολ πέτυχε ο Ενκουνκού (17', 57΄΄) κι ένα ο Ντάνι Όλμο (69'). Το γκολ των γηπεδούχων ο Ρουτέρ (48')

Η Λειψία ξόρκισε το “δαίμονα” των εκτός έδρας απωλειών της, φέτος στην Μπουντεσλίγκα, νικώντας εμφατικά στο Χοφενχάϊμ σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σε καθοριστικά τις λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με προσεγμένη άμυνα αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο τους… στράβωσαν πολλά! Στο 15′ τραυματίστηκε ο βασικός ανασταλτικός ΄σος Προμέλ κι ένα λεπτό αργότερα, στην πρώτη τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, ο Ενκουνκού με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1.

Το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης, με το ξεκίνημα της επανάληψης, από την κεφαλιά του Ρουτέρ (48′) αφενός έδωσε “νεύρο” κι ένταση στο ματς κι αφετέρου ανέδειξε τθις αρετές της Λειψίας που άμεσα έγινε σοβαρή και πιεστική! Στο 57′ έπειυα από φάση διαρκείας ο Ενκουνκού έκανε το 1-2 και στο 69′ σε γρήγοροη αντεπίθεση και “ξερό” σουτ ο εκ των διακριθέντων Ντάνι Όλμο διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.