O τράγος – μασκότ της Κολωνίας χάνει το ματς με τη Χόφενχαϊμ λόγω… κρυώματος!

Δίχως το… γούρι της θα αγωνιστεί η Κολωνία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ, καθώς ο τράγος - μασκότ Xένες ο ένατος είναι στα… πιτς εξαιτίας ενός κρυολογήματος!

Δίχως το… γούρι της θα αγωνιστεί η Κολωνία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ, καθώς ο τράγος – μασκότ Xένες ο ένατος είναι στα… πιτς εξαιτίας ενός κρυολογήματος!

Η Κολωνία ενημέρωσε το κοινό της ότι ο Χένες δεν θα βρεθεί στη γνωστή του θέση στην άκρη του γηπέδου και εξαιτίας του κρυώματος θα παραμείνει στο “σπίτι” του στο ζωολογικό κήπο της πόλης.

“Δεν είναι κάτι άσχημο, απλά ένα κρύωμα. Ο Χένες τα πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως οι αθλητές μένουν στο σπίτι τους όταν είναι άρρωστοι, το ίδιο γίνεται και με τον Χένερ. Θα ξεκουραστεί και θα επανέλθει στον όμορφο ζωολογικό κήπο της Κολωνίας”, δήλωσε ο Μπερντ Μαρκόρντες, φύλακας του Χένες.

Ο Χένες ο ένατος βρίσκεται σε κάθε παιχνίδι της Κολωνίας στο Ράιν Ένεργκι Στάντιον και απουσίασε μόνο στο διάστημα της καραντίνας, εξαιτίας της απαγόρευσης παρουσίας ζώων στα γήπεδα.

Το συμπαθές τετράποδο μεταφέρεται από το ζωολογικό κήπο στο γήπεδο και επιστρέφει στο χώρο που φιλοξενείται, ενώ οι οπαδοί της Κολωνίας θεωρούν ότι είναι το γούρι της ομάδας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Κολωνία έστειλε ευχητήριο μήνυμα στον Χένες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για γρήγορη ανάρρωση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.