Στουτγκάρδη-Άουγκσμπουργκ 2-1: Δίκαιη νίκη με ανατροπή και τεράστια ανάσα (hls)

H Στουτγκάρδη βρέθηκε να χάνει στην πρώτη φάση του ματς από την Άουγκσμπουργκ, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πολύτιμη νίκη την οποία άξιζε 100% σημείωσε η Στουτγκάρδη, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 2-1 για την 12η αγωνιστική της Bundesliga.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Οι Βαυαροί ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους φάση στο παιχνίδι, όταν από λάθος εκτίμηση του Ζαγκαντού η μπάλα έφτασε στα πόδια του Νιντερλέχνερ με τον Γερμανό επιθετικό να κάνει το 0-1 στο 4′.

Η απάντηση των “Σουηβών” ήρθε στο 15ο λεπτό, όταν ο Σόσα έβγαλε εξαιρετική σέντρα με τον Ζιρασί να παίρνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και να κάνει το 1-1.

Το ημίχρονο έκλεισε με τεράστια ευκαιρία του Σιλάς για το 2-1 και άρχισε με μεγάλη φάση για την Άουγκσμπουργκ να πάρει ξανά το προβάδισμα με το φάουλ του Μπερίσα στο 47′ να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Μίλερ.

Στη συνέχεια η Στουτγκάρδη κυριάρχησε πλήρως και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ, κάτι που τελικά έγινε στο 91′ με τον Τομάς να κάνει εξαιρετική ασίστ με τακουνάκι και τον κεντρικό αμυντικό, Άντον να εκτελεί για το 2-1 με το πρώτο του φετινό τέρμα.

Η Στουτγκάρδη είχε κερδίσει και πέρυσι με ανατροπή την Άουγκσμπουργκ, το έκανε και φέτος με τον ίδιο τρόπο πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη κόντρα στους Βαυαρούς.

O Ντίνος Μαυροπάνος έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.