Άουγκσμπουργκ-Λειψία 3-3: Απίθανη επιστροφή! (hls)

Οι "Κόκκινοι Ταύροι" βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στη Βαυαρία, όμως μετά την αποβολή του Ιάγκο η ομάδα του Ρόζε επέστρεψε παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο ημίχρονο στη Βαυαρία θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού δεν υπήρχε καμία ένταση και δημιουργία από τις δύο ομάδες, η Λειψία είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Φόρσμπεργκ στο 27′ με τον Κούμπεκ να αρνείται το γκολ στον Σουηδό.

Στο 32′ ο Βάργας πήρε το πέναλτι από τον Ράουμ, με τον Μπερίσα να βρίσκει δίχτυα από τα 11 μέτρα και να σημειώνει το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα, ύστερα από εκείνο που είχε δώσει τη νίκη επί της Μπάγερν.

Το δεύτερο μέρος είχε φοβερή δράση με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 3-0 (Ντεμίροβιτς στο 51′ και Βάργας στο 64″) όμως η αποβολή του Ιάγκο στο 66′ άλλαξε τα δεδομένα.

Η Λειψία δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε σε 3-1 με τον Αντρέ Σίλβα στο 71′ (πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα), ο Ενκουκού με φάουλ σημείωσε το 3-2 στο 89′ και στο 90′ ο Νοβόα υπέγραψε την απίθανη επιστροφή της Λειψίας, η οποία έχει να ηττηθεί από την Άουγκσμπουργκ από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Άουγκσμπουργκ: Κούμπεκ, Πέντερσεν (79′ Καλιτζούρι), Μπάουερ, Χάουεβελεουβ (αρχ.), Ιάγκο, Βάργας, Ρέτσμπετσαϊ, Γρουέσο, Ντεμίροβιτς, Μπερίσα (74′ Φράμπεργκερ), Νίντερλεχνερ (88′ Μάιερ)
Προπονητής: Ενρίκο Μάασεν
Λειψία: Μπλάζβιχ, Χένριχς (74′ Νοβόα), Όρμπαν (αρχ.), Γκβάρντιολ, Ράουμ, Σόμποσλαϊ, Καμπλ (59′ Χαϊνταρά), Σλάγκερ, Φόρσμπεργκ (80′ Όλμο), Σίλβα, Πόουλσεν (59′ Ενκουκού)
Προπονητής: Μάρκο Ρόζε

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.