Στουτγκάρδη-Ουνιόν 0-1: Συνεχίζει να ονειρεύεται! (hls)

Η εκπληκτική Ουνιόν Βερολίνου ξεπέρασε άλλο ένα εμπόδιο, αυτή τη φορά της Στουτγκάρδης και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της μετά από εννιά αγώνες στη Bundesliga.

Η Στουτγκάρδη που έψαχνε εναγωνίως την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και απειλήθηκε ελάχιστα από την ομάδα του Ουρς Φίσερ. Μάλιστα είχε δοκάρι με τον Γκιρασί στο 79΄, ο διεθνής από τη Γουινέα που αποβλήθηκε τρία λεπτά αργότερα με 2η κίτρινη κάρτα.

Κορυφαίος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντίνος Μαυροπάνος. Αλάνθαστος ανασταλτικά ο Έλληνας αμυντικός, απείλησε στο 60ο λεπτό αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ρένοβ. Το μοναδικό γκολ της Ουνιόν προήλθε από στημένη φάση, στο 76ο λεπτό, από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκίσελμαν και την ωραία κεφαλιά του Πολ Γιάκελ. Η ομάδα του Βερολίνου, ξέφυγε δύο βαθμούς από τη 2η Φράιμπουργκ και τέσσερις από Μπάγερν και Ντόρτμουντ που ακολουθούν.

Η ομάδα του Ματεράτσο δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, για 26ο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της Bundesliga, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της Bundesliga που το είχε η Ροτ-Βάις Έσεν (1970-1974).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.