Νάγκελσμαν: «Με Κίμιχ και Κομάν κόντρα στην Ντόρτμουντ, χωρίς Μίλερ» (pics)

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναφέρθηκε στις επιστροφές, αλλά και τις απουσίες εν όψει του «Klassiker» (08/10, 19:30, Novasports Prime).

Η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τη συνέντευξη Τύπου, στην αποστολή επιστρέφουν οι Τζόσουα Κίμιχ και Κίνγκσλεϊ Κομάν. Αντίθετα ο προπονητής των «Βαυαρών» δεν υπολογίζει τον Τόμας Μίλερ.

«Οι δύο είναι αρνητικοί αλλά ο Τόμας έχει ακόμα κάποια συμπτώματα και δε θα είναι στην ομάδα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να είναι μαζί μας. Δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Τζος δεν αισθάνεται τίποτα. Θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση και θα δούμε. Υποθέτω ότι θα είναι μαζί μας.

O Κομάν είναι υγιής, πέρασε όλα τα τεστ και προπονείται κανονικά. Δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, όμως σίγουρα μπορεί να έρθει από τον πάγκο. Είναι έτοιμος για 30 με 40 λεπτά συμμετοχής», ισχυρίστηκε ο Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν Μονάχου θα αναμετρηθεί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ το Σάββατο (08/10, 19:30) για το πρώτο «Klassiker» της χρονιά στη Βεστφαλία. Το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.