Μπάγερν Μονάχου: Χαρούμενος στους Βαυαρούς ο Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ δήλωσε πως είναι χαρούμενος στην Μπάγερν Μονάχου και πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται.

Ο 30χρονος επιθετικός αναφέρθηκε και στον μικρό μέσο όρο ηλικίας της γερμανικής ομάδας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αρχικά, ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας: «Η προσαρμογή μου στην Μπάγερν πάει πολύ καλά. Το να αλλάζεις ομάδα δεν είναι εύκολο. Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια στην Αγγλία, έξι στο Λίβερπουλ και δύο στο Σαουθάμπτον, και τώρα είμαι σε μία άλλη χώρα. Δεν είναι εύκολο γιατί ξαφνικά όλα αλλάζουν, οι άνθρωποι, η προπόνηση, τα πάντα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να προσαρμοστώ. Το ήξερα και δεν εκπλήσσομαι. Γίνεται ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και όλοι στον σύλλογο είναι υπέροχοι, είμαι πολύ χαρούμενος».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχουμε πολύ νέο ρόστερ. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόσο νέα παιδιά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο διψασμένοι είναι. Όλοι τους θέλουν να βελτιωθούν και είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Οι προπονήσεις είναι ίδιας έντασης με τα παιχνίδια. Είναι εύκολο να αγωνίζομαι δίπλα σε νέους, τόσο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.