Σάλκε – Άουγκσμπουργκ 2-3 : Το σερί συνεχίζεται (hls)

Η Άουγκσμπουργκ επέκτεινε το σερί της πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Με παίκτη λιγότερο νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Σάλκε.

Η μέρα του Ντεμίροβιτς

Η διαφορά των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο ήταν η αποτελεσματικότητα. Δεν έγιναν πολλές φάσεις αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις δικές τους ευκαιρίες.

Ο Ντεμίροβιτς πέτυχε δύο γκολ στις δύο ευκαιρίες που βρήκε μπροστά του (9′, 21′) και οι Βαυαροι προηγηθηκαν με 2-0.

Αντίθετα με την ροή του αγώνα πάντως, πριν το ημίχρονο, η Σαλκε μείωσε με τον Τερόντε (33′) σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Νίκη με παίκτη λιγότερο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο, πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Κράους (63′) μετά από την δεύτερη ασίστ του Ντρέξλερ στον αγώνα.

Με την ψυχολογία υπέρ της και με τον κόσμο να βοηθά, η Σαλκε έμεινε και με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο καθώς αποβλήθηκε ο Μπερίσα (70′) για τους φιλοξενούμενους.

Αν και με δέκα παίκτες στο γήπεδο πάντως οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Χαν (77′) και από εκεί και πέρα κράτησαν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Σάλκε : Σβόλοφ – Ματριτσάνι (67′ Αϊντίν), Φ.Ν. Μπεργκ (53′ Γκράιμλ), Γιόσιντα, Άουβεγιαν (81′ Μορ) – Μπούλτερ (46′ Σαλασάρ), Κράους, Φλικ, Ντρέξλερ (81′ Κάραμαν) – Τερόντε, Πόλτερ

Άουγκσμπουργκ : Γκίκεβιτς – Γκούμνι, Μπάουερ, Χάουβελεουβ, Ιάγκο – Χαν, Γκρουέσο, Ρέτσμπεκαϊ, Ντεμίροβιτς (84′ Πέντερσεν) – Νίντερλεχνερ (72′ Γενσεν), Μπερίσα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.