Φράϊμπουργκ – Μάϊντς 2-1 : Ο περίπατος έγινε θρίλερ και κατέληξε στην…κορυφή! (hls)

Δύσκολα κι αγχωτικά όσο δείχνει το τελικό 2-1 η Φράϊμπουργκ νίκησε τη Μάϊντς "πιάνοντας" κορυφή στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Γκρέγκοριτς (3'), ΚΙέρεχ (37') τα γκολ των γηπεδούχων, κι ο Άαρον Μάρτιν (52') των φιλοξενούμενων

Η Φράϊμπουργκ πανηγύρισε έντονα την 5η φετινή νίκη της και την αναρρίχησή της στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα γιατί η συγκεκριμένη επιτυχία, παρότι για 45 λεπτά εξελίχθηκε κατά τρόπο εν μέρει διαδικαστικό αναδεικνύοντας τις αξίες της ομάδας του Κρίστιαν Στρέϊχ, στην επανάληψη πέρασε από πολλά.. κύματα προκειμένου να καταλήξει στο αγχωτικό 2-1!
Κι όλα ξεκίνησαν πρίμα για τους γηπεδούχους, καθώς με τη συμπλήρωση δύο λεπτών ο Αυστριακός Γκρέγκοριτς ολοκληρώνοντας ενέργεια από τη δεξιά πλευρά σημείωσε ένα ωραίο γκολ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Ακολούθησε ένας ρυθμός βολικός για τους γηπεδούχους, που ήταν πιο απειλητικοί, φροντίζοντας να εξαφανίσουν τις όποιες δημιουργικές ορέξεις των αντιπάλων τους!
Στο 37’ ο Γκανέζος Κιέρεχ με κοντινή κεφαλιά, κι αφού είχε προηγηθεί προβολή του Γκρέγκοριτς – έπειτα από έξυπνη διαγώνια σέντρα του Γκρίφο – στο οριζόντιο δοκάρι!
Στην επανάληψη έγινε ένα άλλο… ματς! Ρόλο σε αυτό έπαιξε, σαφώς, το γκολ που πέτυχε ο ορεξάτος Ισπανός Ααρόν Μάρτιν στο 52’ έπειτα από μια ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων – την πρώτη, χρονικά, στο ματς (!) – και παράλλη μεταβίβαση του Μπούρκαρντ.
Ακολούθησε ένας ξέφρενος ρυθμός με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει προς τις δύο εστίες και τους γκολκίπερ να μπαίνουν – δίκαια – στη λίστα των κορυφαίων του ματς με τις επεμβάσεις τους.
Με το εύθραυστο σκορ, πήγαν οι δύο ομάδες σε ένα φινάλε – θρίλερ, μιας και η Φράϊμπουργκ συμβιβάστηκε με την ιδέα της υπεράσπισης του 2-1 και η Μάϊντς έβαλε ότι ρίσκο είχε διαθέσιμο…
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση των φιλοξενούμενων με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά όπου ο χρειάστηκε η τύχη – κυρίως στο σουτ του Ονισίβο που τράνταξε το κάθετο δοκάρι (91’) – ο γκολκίπερ Φλέκεν με 2-3 επεμβάσεις του αλλά και ο Γκίντερ που απέκρουσε προ της γραμμής (93’) σουτ του Βίντμερ προκειμένου να κρατήσει η Φράϊμπουργκ τη νίκη ανεβαίνοντας με αυτή στην κορυφή (!!) της βαθμολογίας μαζί με την Ουνιόν Βερολίνου…

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.