Λειψία-Μπόχουμ 4-0: Περίπατος στη Red Bull Arena (hls)

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες απέναντι στην ουραγό Μπόχουμ, η Λειψία επιβλήθηκε σήμερα (1/10) στην έδρα της και επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας στον πίνακα της Μπουντεσλίγκα

Κάνοντας υγιεινό περίπατο στην έδρα της, τη Red Bull Arena, η Λειψία επέστρεψε σήμερα (1/10) στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Γκλάντμπαχ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα Μπόχουμ. Με αυτό το τρίποντο, που ήρθε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, οι νικητές έφτασαν στις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και τους 11 βαθμούς, και βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Η Λειψία “καθάρισε” το παιχνίδι από νωρίς. Πριν κλείσει το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο, βρέθηκε να προηγείται 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 15ο ο Τίμο Βέρνερ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 6ο, ενώ το γκολ αυτό που σημείωσε ήταν το 100ό για τον ίδιο με τη φανέλα της ομάδας, και στο 23ο ο Κρίστοφερ Ενκουνκού έκανε το 2-0, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Οι δύο σκόρερ ήταν αυτοί που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στη νίκη της ομάδας τους, καθώς πέτυχαν και τα άλλα δύο τέρματά της για το τελικό 4-0, στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βέρνερ στο 53ο έκανε το 3-0, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Σίλβα στο δοκάρι του Ρίμαν, και ο Ενκουνκού στο 85ο το 4-0. Στο 63ο ο Ενκουνκού είχε χτύπημα πέναλτι στο δοκάρι. Το πέναλτι κέρδισε αυτή τη φορά ο Χάλστενμπεργκ σε ανατροπή του στην αντίπαλη περιοχή.

Η επικράτηση της Λειψίας στο παιχνίδι ήταν σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε μια ομάδα, που δεν προέβαλε αντίσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αγώνας τελείωσε με 17 τελικές των νικητών έναντι μόλις 2 των ηττημένων, ενώ η κατοχή της μπάλας έφτασε στο 71% για τη Λειψία. Η Μπόχουμ είναι ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από το πέρας της 8ης αγωνιστικής γι’ αυτήν, μετρώντας μόνο μία ισοπαλία και επτά ήττες.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.