Ντε Λιχτ : “Βήμα προόδου η Μπάγερν Μονάχου”


Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός Μάταϊς Ντε Λιχτ χαρακτήρισε βήμα προόδου την Μπάγερν Μονάχου σε σχέση με την Γιουβέντους

Ο Ματαϊς Ντε Λιχτ στοίχισε ογδόντα εκατομμύρια Ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου για να αποκτηθεί το καλοκαίρι από την Γιουβέντους. Φυσικά δεν έχει κερδίσει ακόμη την θέση του βασικού αλλά δίνει την μάχη του με τους Ουπαμεκανό και Ερνάντεζ.

Για τον Ολλανδο στόπερ οι Βαυαροί είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα του ή τουλάχιστον έτσι χαρακτήρισε την μετακίνησή του σε αυτούς από την Γιουβέντους.

“Για εμένα η Μπάγερν είναι βήμα προόδου σαν ομάδα. Η Γιουβέντους είναι μια καλή ομάδα όμως νομίζω ότι η Μπάγερν, για εμένα, σαν ομάδα και για την φιλοδοξία που έχω να κατακτήσω το Champions League μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν είχα την ίδια αίσθηση στην Γιουβεντους” δήλωσε ο Ολλανδος.

Παράλληλα ο Ντε Λιχτ ανέφερε ότι ήταν κοντά στους Βαυαρούς και το 2019 αλλά τότε προτίμησαν τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Ερνάντεζ. Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν θεωρεί ρίσκο το ότι άφησε θέση βασικού στην Γιουβέντους για να δίνει μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα στην Μπάγερν, σε Μουντιαλική χρονιά.

“Η Μπάγερν είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία του Λουίς Φαν Χάαλ και σε αυτά που ζητάει ο προπονητής στην Εθνική Ολλανδίας. Τώρα αν ήταν ρίσκο που άφησα θέση βασικού στην Γιουβέντους, τι να σας πω; Πρέπει να ρισκάρεις στο ποδόσφαιρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.