Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3: Το τρίποντο ήρθε από τις στατικές φάσεις (hls)

Με πρωταγωνιστή τον Κάμαντα που είχε άμεση και έμμεση συμβολή και στα τρία γκολ, οι "Αετοί" επέστρεψαν στις νίκες στην Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, στο 6′ ο Κάμαντα εκτέλεσε φάουλ, ο Μίλερ είχε την απάντηση, όμως ο Ρόντε με κεφαλιά παραβίασε την εστία των Σουηβών, που δεν κατάφεραν σε 25ο διαδοχικό εντός έδρας ματς πρωταθλήματος να διατηρήσουν το 0 στην εστία τους.

Το σύνολο του Ματαράτσο είχε ευκαιρίες στο 14′ με τον Φιούριχ και στο 37′ με τον Καραζόρ να ισοφαρίσει αλλά σε γενικό πλαίσιο δεν ήταν πιεστικό.

Στο 55′ ο Κάμαντα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Άντον και ο Μίλερ δεν βρήκε τρόπο να αποτρέψει το 0-2 με τους φιλοξενούμενους να θέτουν γερά θεμέλια νίκης.

Ο Μαυροπάνος στο 65′ έφτασε κοντά στο πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα εντός του 2022, για να έρθει στο 79′ ο Τιάγκο Τομάς, μία από τις αλλαγές του Ματαράτσο να μειώσει σε 1-2 και να δώσει ελπίδες στους γηπεδούχους.
Εντούτοις, ένα ακόμη στατικό του Κάμαντα, αυτή τη φορά ένα κόρνερ στο 89′ βρήκε αποδέκτη τον Γιάκιτς που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η Στουτγκάρδη για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν έχει πετύχει νίκη ύστερα από τις 7 πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga, ενώ για την Άιντραχτ είναι μια καλή εβδομάδα καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη νίκη της στο Champions League στη Μασσαλία επί της Μαρσέιγ. 

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Θωμά Καστανάρα στην Bundesliga, πέρασε ως αλλαγή για τη Στουτγκάρδη ο διεθνής Έλληνας επιθετικός. 

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο, Φιούριχ (65′ Τιάγκο Τομάς), Έντο (αρχ.), Καραζόρ (59′ Έγκλοφ), Αχαμαντά (65′ Μιλό), Σόσα, Κατομπά, Γκιρασί

Προπονητής: Πελεγκρίνο Ματαράτσο

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Χάσεμπε, Εντικά (83′ Σμόλτσιτς), Γιάκιτς, Ρόντε (αρχ.) (68’΄Εμπίμπε). Σο, Κνάουφ, Κάμαντα, Γκέτσε (75′ Τσάντλερ), Κόλο Μουανί (68′ Μπορέ)

Προπονητής: Όλιβερ Γκλάζνερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.