Άιντραχτ-Βόλφσμπουργκ 0-1: “Μίλησε” η παράδοση (hls)

Οι "Λύκοι" πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στο τρέχον πρωτάθλημα, χάρη σε γκολ του Λακρουά, σε μια πόλη που έχουν πανηγυρίσει στα 6 από τα 7 τελευταία ταξίδια τους.

Οι δύο ομάδες ήταν νωθρές επιθετικά στο πρώτο ημίωρο, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ο Τραπ δοκιμάστηκε στο 32′ από τον Σβάνμπεργκ, Μπορά και Κάμαντα είχαν καλές στιγμές για το προβάδισμα, όπως και ο Γιάκιτς στο 39′ που είχε δοκάρι με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η ενέργεια των γηπεδούχων φυσιολογικά έπεσε, αφού προ ημερών είχαν αγωνιστεί για το Champions League κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, και τελικά ένα γκολ του Λακρουά στο 60′ (λανθασμένη εκτίμηση του Τραπ) ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του Κόβατς, που αντιμετώπισε την ομάδα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας το 2018.

Άιντραχτ: Τραπ (αρχ.), Κνάουφ (82′ Αλιντού), Τούτα, Εντικά, Πελεγκρίνι, Γιάκιτς, Σο, Κόλο Μουανί, Γκέτσε, Κάμαντα (64′ Λίντστρεμ), Μπορέ (64′ Αλάριο)

Προπονητής: Όλιβερ Γκλάζνερ

Βόλφσμπουργκ: Καστέλς, Μπακού, Λακρουά, Φαν ντε Φεν, Οτάβιο, Φράνιτς (64′ Γκιλαβογκί), Σβάνμπεργκ (79′ Φ. Ενμετσά), Άρνολντ (αρχ.), Βάλντσμιντ (79′ Μαρμούς), Λ. Ενμετσά, Μπρέκαλο (90+1′ Γκέρχαρντ)

Προπονητής: Νίκο Κόβατς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.