Βέρντερ Βρ.-Άουγκσμπουργκ 0-1: Όχι αυτή τη φορά… (hls)

Η Άουγκσμπουργκ έκανε άλμα στη βαθμολογία περνώντας νικηφόρα από τη Βρέμη, ανατρέποντας όσα γνωρίζαμε φέτος για τη Βέρντερ που ειδικευόταν στις ανατροπές των τελευταίων λεπτών

Η Άουγκσμπουργκ έβγαλε επιθετικότητα από την αρχή του ματς απέναντι στη Βέρντερ που δυσκολεύθηκε να επιβεβαιώσει την ευκολία με την οποία σκόραρε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην έβγαλε την κλασική ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες, δημιούργησε όμως την εντύπωση ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν χάσει την αυτοπεποίθηση τους από τις τρεις διαδοχικές ήττες τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Αυτοπεποίθηση που επιβεβαίωσε στο δεύτερο μέρος με το προβάδισμα που πήρε στο 63ο λεπτό με τον Ερμεντίν Ντεμίροβιτς, κρατώντας μάλιστα μακριά από την περιοχή τους κινδύνους των γηπεδούχων.

Τα στιγμιότυπα του ματς

Η Βέρντερ ήταν η ομάδα που χαμογελούσε φέτος στους επιλόγους των αγώνων της, έχοντας σκοράρει τα 7 από τα 12 τέρματα της μετά το 86ο λεπτό. Το πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις παρέπεμπε σε καταστάσεις deja vu…

Αυτή τη φορά όμως ήταν η Άουγκσμπουργκ που χαμογέλασε κι όχι η Βέρντερ καθώς ο Γκίκιεβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Ντουξ για να πανηγυρίσουν οι φιλοξενούμενοι τη δεύτερη φετινή τους νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.