Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν 1-1: Δεν είχε Ζόμερ, είχε Ρένοφ και Μπέκερ και νέα γκέλα (hls)

Η Ουνιόν έκοψε βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική από την Μπάγερν που παρέμεινε αήττητη, αλλά πίσω από την Ντόρτμουντ στην βαθμολογία.

Μετά την Γκλάντμπαχ ήταν η σειρά της Ουνιόν να κρατήσει την Μπάγερν μακριά από τα πολλά γκολ. Οι Βερολινέζοι δεν είχαν Ζόμερ, που έκανε 19 επεμβάσεις και ρεκόρ, είχαν όμως Ρένοφ που όποτε χρειάστηκε σταμάτησε την ποιότητα των Βαυαρών. Στις καθυστερήσεις έβγαλε την κεφαλιά του Σαντιό Μανέ στην τελευταία και δύσκολη επέμβαση του στον αγώνα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Ουνιόν που δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπάγερν σε εφτά περιπτώσεις, κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα (1-0) στο 12ο λεπτό με το στημένο του Τρίμελ και το 5ο γκολ του Σεράλντο Μπέκερ στις πρώτες πέντε αγωνιστικής. Η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση με τον Τζόσουα Κίμιχ να σκοράρει δεύτερο γκολ στη σεζόν και να φέρνε το ματς στα ίσα (1-1, 15ο λεπτό). Η Μπάγερν χωρίς να εντυπωσιάσει είχε την κατοχή, είχε τις φάσεις όμως η Ουνιόν κατάφερε να την κρατήσει μακριά από την περιοχή της και όποτε χρειάστηκε ο Ρένοφ έκανε την δουλειά του με επιτυχία.

Η Μπάγερν έμεινε στη 2η θέση πίσω από την Ντόρτμουντ, με την Ουνιόν να ακολουθεί αήττητη στην 3η θέση. Μέσα στην εβδομάδα η ομάδα του Νάγκελσμαν ταξιδεύει στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Ίντερ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ενώ η Ουνιόν υποδέχεται την άλλη Ουνιόν από το Σεντ Ζιλουάζ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.