Βόλφσμπουργκ-Κολωνία 2-4: Αήττητοι οι “τράγοι”, χωρίς νίκη οι “λύκοι” (hls)

Την αήττητη πορεία της στη Bundesliga συνέχισε η Κολωνία, η οποία κέρδισε ξανά εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας με 4-2.

Τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της και τρίτη συνολικά σημείωσε η Κολωνία κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας 4-2 και μάλιστα με ανατροπή καθώς βρέθηκε μετά από 96 δευτερόλεπτα πίσω στο σκορ.

Ο Λούκας Ενμέτσα άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Κράνγιτς, όμως οι “τράγοι” απάντησαν στο 22′ με το πρώτο γκολ του Λιούμπισιτς στη σεζόν, ενώ στο 32′ από γύρισμα του Έκτορ, ο Πάουλο Οτάβιο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Βάλντσμιντ έκανε πέναλτι πάνω στον Τίλμαν με την παράβαση να εντοπίζεται από το VAR και τον Κάιντς να νικά τον Καστέλς για το 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κολωνία δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους όσο πλησίαζε στο τέλος το παιχνίδι να ρισκάρουν όλο και περισσότερο. Στο 79′ από πάσα του Σβάντμπεργκ, ο Λούκας Ενμέτσα σκόραρε ξανά για να μειώσει σε 2-3, όμως δύο λεπτά μετά από ασίστ του Κάιντς, η δεύτερη στο ματς, ο Σαργκίς Ανταμιάν πλάσαρε τον Καστέλς και έκανε το 2-4.

Η αήττητη ομάδα του Στέφαν Μπαουμγκάρτ έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ η χωρίς νίκη ομάδα του Νίκο Κόβατς είναι με 2 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στη Bundesliga.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.