Μπόχουμ-Μπάγερν 0-7: Παίζει μόνη της για τον τίτλο! (hls)

Η εκπληκτική Μπάγερν του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, συνεχίζει την ξέφερενη πορεία της στο πρωτάθλημα και πλέον είναι η μοναδική ομάδα της Bundesliga με το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές.

H Μπάγερν μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, σε μία έδρα που πέρυσι γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 και ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη, καθώς προηγήθηκε 4-0 με τα γκολ του Σανέ στο 4΄του Ντε Λιχτ στο 25΄, του Κομάν στο 33΄και του Μανέ στο 42΄. Τέσσερα γκολ με τέσερις διαφορετικούς σκόρερ και συνολικά ένδεκα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που το έχει καταφέρει αυτό.

Στην επανάληψη η πρωταθλήτρια Γερμανίας έριξε τον ρυθμό της , αλλά και πάλι σκόραρε άλλες τρεις φορές με πέναλτι του Μανέ στο 59΄, το αυτογκόλ του Γκαμπόα στο 69΄και του Γκνάμπρι στο 76ο λεπτό. Οι εννέα βαθμοί και η διαφορά τερμάτων της Μπάγερν Μονάχου στο +14 (15-1) μετά από τρεις αγώνες, είναι το καλύτερο ξεκίνημα από οποιαδήποτε ομάδα στην ιστορία της Bundesliga


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.