Ουνιόν Β.-Λειψία 2-1: Αήττητη και πρώτη (hls)

Πρώτη και αήττητη η Ουνιόν, η οποία κέρδισε 2-1 την Λειψία στο Βερολίνο πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στη Bundesliga.

Η Ουνιόν Βερολίνου με καλό και ομαδικό παιχνίδι έφτασε στην τέταρτη διαδοχική νίκη της επί της Λειψίας και με 7 βαθμούς μοιράζεται την πρώτη θέση της Bundesliga με Γκλάντμπαχ και Μάιντς.

Η Λειψία είχε δοκάρι στο 19′ σε ωραίο πλασέ του Τίμο Βέρνερ, ενώ στο 32′ από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή και ταχύτατη αντεπίθεση με τον Μπέκερ, ο Σιμπατσό δέχθηκε τη μπάλα και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπλάσβιχ για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έμαθαν από τα λάθη τους και μετά από έξι λεπτά, ο Σέφερ εκλεψε, ο Σιμπατσό άνοιξε στον Μπέκερ και ο Σουριναμέζος με εξαιρετική ατομική ενέργεια και τελείωμα έκανε το 2-0. Στο 44′, ο Μπέκερ θα μπορούσε να φτάσει και στο 3-0 όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Η Λειψία στο δεύτερο μέρος ήταν πιεστική, κράτησε στην περιοχή της την Ουνιόν αλλά γκολ δεν βρήκε από οργανωμένη επίθεση. Αφού γλίτωσε το 3-0 στο 59′ με τον Σιμπατσό, άγγιξε το γκολ στο 68′ με τον Χάλστενμπεργκ, όμως ο Ρίερσον έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 83′ με την κεφαλιά του Ορμπάν μετά το κόρνερ και την πρώτη ασίστ του Ράουμ, όμως δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα η Λειψία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.