Άουγκσμπουργκ – Μάιντς 1-2: “Διπλό” στο φινάλε (hls)

Η ομάδα του Σβένσον πήρε μια σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα και παρέμεινε αήττητη μετά από την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.

H Άουγκσμπουργκ υποδέχτηκε την Μάιντς στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Bundesliga με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σημαντική νίκή στις καθυστερήσεις του αγώνα με το γκολ του Λι και τελικό σκορ 2-1.

Λίγες ήταν οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με το τέρμα του Ονισίβο να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του Σβένσον στο 31ο λεπτό του αγώνα για να έρθει άμεσα η αντίδραση από τους γηπεδούχους με ένα εξαιρετικό τέρμα του Ντεμίροβιτς 4 λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε χαμένο πέναλτι για λογαριασμό της Μάιντς από τον Μάρτιν στο 62 για να έρθει ο ίδιος παίκτης όμως στις καθυστερήσεις και με δική του ασίστ να βρει τον Λι ο οποίος με κεφαλιά έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης. Στους επτά βαθμούς πλέον οι φιλοξενούμενοι που την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την Λεβερκούζεν, την ώρα που η Άουγκσμπουργκ έμεινε στους τρεις πόντους και θα δοκιμαστεί στην έδρα της Χόφενχαϊν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.