Μπάγερν Μ. – Βόλφσμπουργκ 2-0 : Όπως πάντα… Μίλερ (hls)

Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε για 26ο εντός έδρας ματς στην ιστορία αήττητη απέναντι στην Βόλφσμπουργκ επικρατώντας άνετα 2-0. Ο Μιλερ έγινε 4ος σε συμμετοχές στην ιστορία των Βαυαρών και το γιόρτασε σκοράροντας.

Ίδια ενδεκάδα… ίδιο αποτέλεσμα

Για τρίτο συνεχόμενο επίσημο ματς ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν επέλεξε την ίδια ενδεκάδα για την Μπάγερν.

Με εξαίρεση το παρολίγον αυτογκολ του Ντέιβις (5′) με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Νόιερ, η Μπάγερν δεν ενοχλήθηκε άλλο από την Βόλφσμπουργκ και σταδιακά έδωσε τον ρυθμό της.

Είχε δοκάρι και αυτή με τον Παβάρ (14′) και πέτυχε δύο γκολ με τους Μουσιάλα (33′) και Μίλερ (44′) για το άνετο 2-0 του ημιχρόνου.

Νίκησε σβηστά

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ απείλησε και πάλι για ένα δεκάλεπτο αλλά ο Νόιερ άντεξε στις προσπάθειες των Νμέτσα (49′) και Άρνολντ (54′).

Οι Βαυαροί από εκεί και πέρα πήραν τον έλεγχο και κράτησαν άνετα το 2-0 ως το τέλος. Νίκησαν για 24η φορά σε 26 εντός έδρας αγωνες την Βόλφσμπουργκ από την οποία δεν έχουν χάσει ποτέ στο Μόναχο.

Ιστορικό ΄βράδυ για τον Τόμας Μίλερ που έφτασε τα 417 ματς στην Μπούντεσλιγκα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση στην ιστορία του συλλόγου προσπερνώντας τον Σβάρτσενμπεργκ και πλέον είναι πίσω μόνο από Γκερντ Μίλερ, Όλιβερ Καν αι Ζεπ Μάιερ.

Μπάγερν Μ. (4/4/2) : Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ, Ντέιβις – Κίμιχ, Ζάμπιτσερ, Μιλερ, Μουσιάλα (83′ Χράφενμπερχ) – Γκνάμπρι (46′ Σανέ), Μανέ (80′ Τελ)

Βόλφσμπουργκ (4/3/3) : Καστέιλς – Μπάκου, Μπορνόου, Λακρουά, Φαν ντε Φεν – Γκιλαβογκί, Σβάνμπεργκ (61′ Φ. Νμέτσα), Άρνολντ (83′ Βρανξ) – Βιμερ (46′ Κρούζε), Μαρμούς (68′ Βάλντσμιντ), Λ. Νμέτσα (83′ Μπρέκαλο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.