Βέρνερ: «Να γίνω ο πρώτος παίκτης της Λειψίας που…»

Η επιθυμία του Γερμανού φορ!

Ο Τίμο Βέρνερ άφησε πίσω του μία δύσκολη διετία στην Τσέλσι κι επέστρεψε στη Λειψία, δηλώνοντας έτοιμος να «ανεβάσει» και πάλι την καριέρα του και να βρει μόνιμη θέση και στην Εθνική Γερμανίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Λειψία. Είχα πολύ καλές αναμνήσεις κι εμπειρίες εδώ. Όταν κάναμε τρομερές εμφανίσεις ως νεοφώτιστοι στη Λίγκα. Ανυπομονώ να παίξω και πάλι με τη φανέλα της και κυρίως να δω τους φιλάθλους μας που σημαίνουν πολλά για μένα», τόνισε ο Βέρνερ στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί και βεβαίως, θέλω να γίνω ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λειψίας που θα φτάσει τα 100 γκολ», ανέφερε ο 26χρονος επιθετικός που στην πρώτη, τετραετή θητεία του στους «ταύρους» (2016-2020) πέτυχε συνολικά 95 γκολ.

Νωρίτερα, ο Γερμανός επιθετικός αποχαιρέτισε τους φίλους της Τσέλσι με μήνυμά του στα social media, έπειτα από μία διετία στην οποία σημείωσε 23 γκολ σε 89 αγώνες.

«Αγαπητοί “μπλε”, σήμερα τερματίζεται το ταξίδι μου με τη φανέλα της Τσέλσι. Ένιωσα μεγάλη αγάπη και στήριξη σ’ αυτά τα δύο χρόνια και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως με υποστηρίξατε σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Σηκώσαμε μεγάλα τρόπαια, όπως το Champions League και θα θυμάμαι πάντα το τραγούδι που γράψατε για μένα και τραγουδούσατε απ’ την κερκίδα. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στο Στάμφορντ Μπριτζ μία μέρα…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.