Μπ. Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0: Στα όρια της μετριότητας, “έμεινε” το γκολ του Ρόϊς (hls)

Με γκολ του Ρόϊς στο 10ο λεπτό η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, στην Μπουντεσλίγκα όπου ο κόσμος προφανώς περίμενε περισσότερα πράγματα

Ότι άξιζε περισσότερο από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα όταν αφενός η μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Ντόρτμουντ κι αφετέρου τα πρώτα λεπτά της πίεσης από τους γηπεδούχους παλλά κλαιο τους φιλοξενούμενους που έφεραν ενέργεια στο ματς και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης!
Ήταν το 10ο λεπτό όταν ο Αντεγιέμι με προβολή σημάδεψε την εστία των γηπεδούχων, ο γκολκίπερ Χραντέσκι προσπάθησε με τη βοήθεια του δοκαριού να αποκρούσει και ο Ρόϊς μπαίνοντας στην… εξίσωση έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα απολαμβάνοντας εν τέλει τον τίτλο του σκόρερ!
Οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές πιο ενθουσιώδεις στο πρώτο μέρος δίχως όμως να «καθαρίσουν» το παιχνίδι!
Η Μπάγερ του Λεβερκούζεν ισορροπούσε σταδιακά την κατάσταση όμως έδειξε κι αυτή ανήμπορη να αξιοποιήσει τις δικές της ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου κατά διαστήματα πίεσε αρκετά για να ισοφαρίσει αλλά δεν ήταν αποτελεσμαστική!
Γενικά υπάρχει αρκετός δρόμος για τις δύο ομάδες ώστε να μπορέσουν να αξιώσουν κάτι καλό στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι απουσίες δείχνουν σημαντικές ένθεν κι ένθεν στις γραμμές κρούσεις όμως σίγουρα πρέπει να βρούνε και εναλλακτικές επιλογές στο γκολ..
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Χραντέσκι πιάνοντας τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Ο Ρόϊς εκτέλεσε το φάουλ με ελάχιστη… λογική (!!) με δύναμη πάνω από την εστία που υπερασπίστηκε κατ’ ανάγκη ο αμυντικός Ταπσόμπα από την Μπουργκίνα Φάσο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.