Μπόχουμ – Μάιντς 1-2: “Tρίποντο” με Ονισίβο (hls)


Με δύο γκολ του Ονισίβο, η Μάιντς έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Μπόχουμ και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Αν και η Μπόχουμ ήταν η ομάδα που είχε στον έλεγχό της το ματς, η Μάιντς ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν από την λάθος πάσα του τερματοφύλακα Ρίμαν, ο Γάλλος Φουλτζινί είδε τον Ονισίβο έκανε την σέντρα και ο επιθετικός της Μάιντς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους κόκκινους.

Ένα λεπτό πριν και πάλι η Μάιντς ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ, όμως ο Σταχ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρίμαν. Το γκολ όπως ήταν λογικό έδωσε… φτερά στην ομάδα του Σβένσον και μέσα σε ένα 7λεπτο θα μπορούσε να έχει σκοράρει ένα ακόμη τέρμα με Ονισίβο και Φερνάντες χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως το 2-0 είναι πιο πιθανό να έρθει απ’ ότι το 1-1, η μπάλα έκανε τα δικά της… κόλπα και σε μία σέντρα του Στόγερ από τα 30 μέτρα, όλοι πίστεψαν πως θα βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως εκείνη κατέβηκε στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Ζέντνερ.

Το ημίχρο έφυγε στο 1-1 και η αρχή του δευτέρου έχει από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες, αρχικά για την Μπόχουμ με τον Ιάπωνα Ασάνο, με ωραίο σουτ και του Άαρον για την Μάιντς με απευθέιας φάουλ. Και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα έφυγε άουτ.

Την τύχη του αγώνα όμως θα την καθόριζε ο Ονισίβο, ο οποίος με κεφαλιά και πάλι, ύστερα από κόρνερ, έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τέλικό αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.