Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 3-1: Νέα σεζόν, ίδιο σενάριο (hls)

Όπως τελείωσε η περσινή σεζόν έτσι άρχισε η φετινή για την Γκλάντμπαχ. Με νίκη απέναντι στην Χόφενχαϊμ με ανατροπή του σκορ. Τα πουλάρια επικράτησαν δίκαια 3-1.

Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα

Ισχύει και για τους δύο στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ματς γεμάτο ένταση κατέληξε με την Χόφενχαϊμ να μένει με δέκα παίκτες στο 19ο λεπτό λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Πος.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την μοναδική φάση τους και σκόρερ τον Σκοβ (25′). Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχαν δημιουργία από τον άξονα που ήταν γεμάτος παίκτες.

Τελικά ισοφάρισαν με μια στημένη μπάλα και ένα όμορφο ψαλίδι από τον Μπενσεμπαϊνί (42′). Ημίχρονο 1-1.

Βελτιωμένη Γκλάντμπαχ

Οι γηπεδούχοι χωρίς αλλαγή βελτιώθηκαν σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να βρουν τρόπους να διασπάσουν την σφιχτή άμυνα της Χόφενχαϊμ.

Είχαν δοκάρι με τον Σκάλι (49′), τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μπάουμαν να σώζει την Χόφενχαϊμ (62′, 77′, 82′) και δύο γκολ με Τουράμ (71′) και Ελβέντι (78′) που έδωσαν στην ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε δίκαιη νίκη με 3-1.

Γκλάντμπαχ (4/3/3) : Ζόμερ – Σκάλι (84′ Λάινερ), Ιτάκουρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί – Κράμερ, Νόιχαους, Κονέ – Χόφμαν (89′ Χέρμαν), Πλεά, Τουράμ

Χόφενχαϊμ (3/5/2) : Μπάουμαν – Πος, Βογκτ, Κάμπακ – Καντεζάμπεκ (64′ Ακπογκούμα), Πρέμελ, Σαμασέκου (24′ Νσοκί) , Μπάουμγκαρτνερ (80′ Ρούντι), Σκοβ – Ρουτέρ (64′ Λάρσεν), Κράμαριτς (80′ Νταμάρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.