Ντόρτμουντ: Κάνει την έκπληξη με Τζιοβάνι Σιμεόνε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Τζιοβάνι Σιμεόνε,.

Ο Αργεντινός επιθετικός, φαινόταν έτοιμος να ολοκληρώσει μια μετακόμιση από την Ελλάς Βερόνα στο στάδιο «Diego Armando Maradona¨και τη Νάπολι, ωστόσο, η Marca αναφέρει ότι αντιπροσωπεία της Ντόρτμουντ θα πετάξει στην Ιταλία την Πέμπτη με την ελπίδα να οριστικοποιήσει μια συμφωνία για τον Σιμεόνε.
Οι ανάγκες της γερμανικής ομάδας για την απόκτηση επιθετικού, επιταχύνθηκαν τις τελευταίες ημέρες, μετά την είδηση ​​ότι ο νεοαποκτηθείς Σεμπαστιάν Αλέ που είχε φτάσει νωρίτερα το καλοκαίρι ως αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάλαντ, θα πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, λόγω κακοήθους όγκου στους όρχεις.

Η Νάπολι πίστευε ότι ήταν κοντά στην απόκτηση του Σιμεόνε, αλλά το δημοσίευμα προσθέτει ότι η Γιουβέντους είναι δεύτερη μετά την Ντόρτμουντ στην κούρσα για την υπογραφή του πρώην επιθετικού της Φιορεντίνα. Οι «Bianconeri» αναζητούν έναν νέο επιθετικό καθώς αγωνίζονται να συμφωνήσουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραμονή του Άλβαρο Μοράτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.