Μπάγερν Μονάχου: Έφυγε ο Λεβαντόφσκι, έμεινε ο Γκνάμπρι! (pic)

Λίγη ώρα αφότου ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ επιβεβαίωσε ότι είχε επιτευχθεί συμφωνία για την πώληση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Μπαρτσελόνα, ήρθε και άλλη είδηση από το μέτωπο των Βαυαρών.

Ο Σερζ Γκνάμπρι υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου. Ο 27χρονος είχε μπει στους τελευταίους 12 μήνες της προηγούμενης συμφωνίας του και πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών η Άρσεναλ και ηΤσέλσι να επιθυμούν την απόκτηση του. Ωστόσο, το σίριαλ αυτό έχει πλέον τελειώσει καθώς η Μπάγερν θα κρατήσει τον Γκνάμπρι μέχρι το 2026.

«Σκέφτηκα πολύ τι θέλω ως παίκτης τα επόμενα χρόνια και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θέλω να μείνω στην Μπάγερν, να κερδίσω τα πάντα ξανά εδώ και να ζήσω πράγματα. Ιδιαίτερα να γιορτάσω έναν ακόμη τίτλο Champions League, αλλά αυτή τη φορά με τους οπαδούς μας», είπε ο Γκνάμπρι.
«Είναι ξεχωριστό γιατί παίζω εδώ με τους φίλους μου στο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα δεν θα ένιωθα το ίδιο σε διαφορετικό σύλλογο. Θέλω να ζήσω περισσότερες μεγάλες στιγμές εδώ και πουθενά αλλού».

Ο πρόεδρος της ομάδας Χέρμπερτ Χάινερ πρόσθεσε: «Είναι άλλο ένα ισχυρό μήνυμα ότι ένας παίκτης όπως ο Σερζ Γκνάμπρι βλέπει το μέλλον του στην Μπάγερν. Έχει κερδίσει τα πάντα εδώ και ταυτίζεται με τον σύλλογο τόσο πολύ, που θέλει να βοηθήσει να γραφτούν περισσότερα κεφάλαια της ιστορίας του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.