Μπάγερν: Δεν ανησυχεί για το μέλλον του ο Χασάν Σαλιχαμίτζιτς

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αθλητικός διευθυντής στη Μπάγερν Μονάχου, ο Χασάν Σαλιχαμίτζιτς έχει δεχτεί σε διάφορες στιγμές, κριτική, δικαιολογημένη και αδικαιολόγητη.

Ήταν υπεύθυνος για τον ερχομό των Ντέιβις, Σανέ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Κομάν, Παβάρ και πρόσφατα βέβαια του Σαντιό Μανέ. Ωστόσο, υπήρξαν μερικές μεταγραφές που επέβλεψε και οι οποίες δεν λειτούργησαν, όπως οι Ρόκα, Μπούνα Σαρ και Οντριοθόλα. Το τρέχον συμβόλαιο του «Brazzo» με την Μπάγερν, εκπνέει στο τέλος του επόμενου καλοκαιριού και πρόσφατα υπήρξαν εικασίες, ότι χρησιμοποιεί πραγματικά αυτή τη θερινή μεταγραφική περίοδο, για να σώσει τη δουλειά του. Ο ερχομός του Μανέ από τη Λίβερπουλ είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη Μπάγερν, σε μία δύσκολη περίοδο με συμβόλαια παικτών που τελείωναν και με αβέβαιο το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που εμμένει στην απόφαση του να πάει στη Μπαρτσελόνα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο SportBild, ο Βόσνιος αρνήθηκε την εικασία ότι αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για να κρατήσει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην Μπάγερν. Επιμένει ότι, προς το παρόν, είναι αυστηρά συγκεντρωμένος στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τους Βαυαρούς.
«Πιστέψτε με, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη μεταγραφική αγορά μέχρι τις 31 Αυγούστου. Ελπίζω ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 4-8 Ιουλίου, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε περισσότερα. Ξέρω εκ πείρας ότι πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Είμαι χαλαρός!».

Προφανώς, απομένει ακόμα πολύς χρόνος στη μεταγραφική περίοδο, αλλά σίγουρα βοηθάει την περίπτωση του Σαλιχαμίτζιτς το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της Μπάγερν είναι αρκετά ικανοποιημένο με τις μεταγραφές των Μαζραουί, Χράφενμπερχ και Μανέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.