Μπάγερν Μονάχου: Δε θέλει να δώσει τον Λεβαντόφσκι

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ξεκαθαρίζει πως δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αν και ο Πολωνός επιθετικός έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, οι Βαυαροί δε φαίνεται να συμφωνούν με κάτι τέτοιο. Ο Χασάν Σαλιχάμιντζιτς εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Λεβαντόφσκι θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Χαρακτηριστικά, ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας δήλωσε: “Περιμένω τον Λεβαντόβσκι στις 12 Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή η πιθανότητα να μείνει είναι 100%. Η 12η Ιουλίου είναι η πρώτη του μέρα στη δουλειά, οπότε ανυπομονώ. Νομίζω ότι τα πράγματα έχουν ηρεμήσει λίγο και υπάρχει δουλειά να γίνει. Κάναμε μια καλή κουβέντα. Είναι αλήθεια ότι ήμουν εκεί. Ο Όλιβερ Καν επίσης. Μιλήσαμε, κάθε πλευρά εξέθεσε τη θέση της. Δε θέλαμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά ήταν μια καλή κουβέντα”.

Στη συνέχεια, ο Σαλιχάμιντζιτς τόνισε: “Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Είναι επαγγελματίας και έχει μεγάλους στόχους στην καριέρα του, οπότε μπορεί να αποκατασταθεί. Δεν ξέρω για πόσα χρήματα θα τον άφηνε η Μπάγερν να φύγει. Όπως είπα δεν ανησυχώ ποτέ για πράγματα που είναι στον αέρα. Μπορώ μόνο να επαναλάβω: έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Θα τον καλωσορίσουμε στο Μόναχο στις 12 Ιουλίου και θα είναι εκεί για την πρώτη προπόνηση. Τουλάχιστον τον περιμένω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.