Γιουβέντους: Μπαίνει στο «παιχνίδι» για Κόστιτς (pic)

Ο Φίλιπ Κόστιτς φαίνεται και πάλι προορισμένος για μεταγραφή σε κάποια ομάδα της Serie A με τουλάχιστον τρεις ιταλικούς συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο 29χρονος Σέρβος εξτρέμ βρέθηκε πολύ κοντά σε μια «μετακόμιση» στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στη Λάτσιο που ήθελε απεγνωσμένα να εξασφαλίσει την υπογραφή του, αλλά τελικά η μεταγραφή αυτή δεν έγινε ποτέ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν συμφώνησε με την πρόταση των «λατσιάλι» και ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε τελικά στην Άιντραχτ, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν.

Τώρα κοιτάζει ξανά προς την ιταλική χερσόνησο. Όπως αναφέρει το Calciomercato.com, η Γιουβέντους βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για πιθανή συμφωνία απόκτησης του Κόστιτς. Δεν έχει κάνει ακόμη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά θέλει να εξασφαλίσει τον Σέρβο ακραίο επιθετικό, πιστεύοντας ότι θα ήταν πολύ χρήσιμος στο 4-3-3 του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η Ίντερ και η Ρόμα ενδιαφέρονται επίσης για τον 29χρονο, οπότε οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να κινηθούν αποφασιστικά εάν θέλουν να κλείσουν τη συμφωνία μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.