Μπάγερν Μ. : Συμφωνία και για Χράφενμπερχ

Ο Ράιαν Χράφενμπερχ του Άγιαξ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Πληροφορίες από τις δύο χώρες αναφέρουν συμφωνία μόλις δεκαεννέα εκατομμυρίων Ευρώ συν μπόνους.

Η Μπάγερν Μονάχου ψωνίζει ξανά από τον Άγιαξ. Μετά την απόκτηση του ελεύθερου Μαζράουι για το δεξί άκρο της άμυνας προσθέτει στο κέντρο του γηπέδου και το εντυπωσιακό ταλέντο που ονομάζεται Ράιαν Χράφενμπερχ.

Πληροφορίες από Ολλανδία και Γερμανία πλέον αναφέρουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Μπάγερν θα δώσει μολις δεκαεννέα εκατομμύρια Ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ενώ υπάρχουν και κάποια εύκολα μπόνους που συνολικά φτάνουν τα 5,5 εκατομμύρια Ευρώ. Υπάρχει ακόμη ένας όρος που λεει ότι σε ενδεχόμενη νέα μεταγραφή του ποδοσφαιριστή οι Ολλανδοί θα πάρουν το 7,5% από τα χρήματα που θα εισπράξει η Μπάγερν

Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Μπάγερν έδρασε γρήγορα και πλήρωσε ελάχιστα για έναν σπουδαιο νεαρό παίκτη γεμάτο εμπειρίες.

Ο 20χρονος Χράφενμπερχ βρίσκεται στην πρώτη ομάδα από το 2018 και μετράει ήδη 103 επίσημα παιχνίδια με τον Ολλανδικό σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.